Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani digitalnikljuc.si je podjetje Digitalni ključ, spletne storitve, Katarina Koželj, s.p., Ljubljanska cesta 26A, 3230 Šentjur.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje in da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih obrazcih. Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), medsebojno komunikacijo, izdaji računa, analiziranja podatkov za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev.

Brez vaše privolitve vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: Digitalni ključ , odkleni@digitalnikljuc.si. Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja Digitalni ključ s.p. S prijavo do preklica dovoljujete podjetju Digitalni ključ s.p. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja piškotke, zato da vam lahko priskrbimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Informacija o piškotkih je shranjena v vašem brskalniku in je namenjena funkcijam, kot je prepoznavanje kdo se je vrnil na našo spletno stran in pomaga naši ekipi razumeti katere dele naše spletne trgovine so vam najbolj zanimive in uporabne.

Obvezni piškotki

So piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabljate to spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo vašo izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Uporabljamo Analitiko obiskov, ki je ena izmed najbolj varnih in anonimnih orodij za obiskovalce. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.
Šentjur, 22. 02. 2023